Residential

Objekti Afaristo Banesor

   Shiten Apartmane apo Banesa  ne objektin afaristo banesor me siperfaqe 50 m2, 60 m2, 89 m2. dhe 98 m2.

Klikoni ne foto per te pare fotot tjera ne objekt.

 

  Objekti gjendet afer Shtepis se shendetit dhe stacionit Policor ne Preshevee.

kontakt : +381638007730

adresa :    selim.ibrahimi@gmail.com

 

             

SHTEPIA 1
SHTEPI BANIMI 2 HYRESHE
VENDI :
RRUGA : SAVA KOVACEVIC ne PRESHEVE

KATESIA: BODRUM,PERDHES DHE KATI 1.

PERMBAJTJA:

PERDHESA: DHOMA DITES,BANJO,TERASEA , LOKALI ( ME QIRA I DHENE ) 

KATI 1: QENDIRMI DITOR, SALLONI, 2 DHOMA TE FJETJES DHE BANJO.

KJO VLEN EDHE PER HYRJEN TJETER.

Shtepia ka komoditet shume te mire banimi eshte e pershtatshme per falmilje te vogla , te mesme dhe te medha . pershtatet per dy vellezer pasi qe eshte me dy hyrje ( te vecanta ).Ka Oborrin e mire te mbjelluar me pem te vogla dhe gjelbrim keshtu qe qendrimi ne te eshte shum relaksues.Secila hyrje ka lokal perskaj rruge dhe gjithnje eshte me qiramarres. Eshte  afer Komunen , afer Tregut te vjeter

mob: 0638007730

SHTEPIA 2

SHTEPIA NE SHITJE NE PRESHEVE:

KATESIA P+2 , me dim: 9X13  mxm,

- Shtepia eshte e perfunduar dhe eshte duke u shfryteyzuar. E pershtatshme per 1 familje , 2 apo per 3 familje. ka hyrje te ndryshme per banim per cdo familje. mundet shfrytezohet vecmas cdo kat. Por mundet te shfytezohet edhe per nje familje. Permban hapsira te mjaftueshme dhe komode per qendrdim dhe fjetje. Ne oborr ka vend parkimi  per 3 deri 5  automjete.Per me shum informata thirrni ne mob : +381638007730 ose ne email:

selim.ibrahimi@gmail.com

LAGJJA PASHTRIKU 

Lokacioni

Vizitorët

  Forca-ing
 rr.Mare Loncar nr.4

 Preshevë
 selim.ibrahimi@gmail.com

 Tel: +381 63 800 77 30
 

Na ndiqni

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© www.forcaprojekt.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now