KONTAKTI     tel:+381638007730

+381638007730

+381638007730

+381638007730

+381638007730

   Projektet më të reja të dizajnuara nga stafi i                                   FORCA-ING

RAMILI 2.jpg

                                Shtëpi Moderne : 

Objekti me dimenzione :13x10m   (foto galerija)

Shtëpi 1 Hyrshe Klasike me dimenzione 10x10 (foto gallery)

Shtëpi 2 Hyrshe Klasike me dimenzione 10x10 (foto gallery)

Shtëpi 2 Hyrshe Klasike me dimenzione 10x10 (foto gallery)

                            Shtëpi Moderne :

Objekti me dimenzione :10x10m (foto galerija)

Shtëpi Moderne me dimenzione 10x10 (foto gallery)

Shtëpi 2 Hyrshe Klasike me dimenzione 10x10 (foto gallery)

Shtëpi 2 Hyrshe Klasike me dimenzione 10x10 (foto gallery)

Shtëpia LUKSOZE - (objekti 1)

pra kjo shtëpi gjindet në lagjen "Pashtriku" e cila ka nje plan modern si atë të eksteriorit poashtu edhe te interierit të mbredshëm për më shumë info...

Shtëpia LUKSOZE - (objekti 2)

pra kjo shtëpi gjindet në lagjen "Pashtriku" e cila ka nje plan modern si atë të eksteriorit poashtu edhe te interierit të mbredshëm për më shumë info... 

Forcaprojekt miret edhe me shitje të trojeve ( parcelave) të cilat gjinden në qytetin e Preshevëspër më shumë info...

Forcaprojekt ju ofron  dizajne të mbrendshme (Enterier) të projektuara dhe të dizajnuara në menyre ideale dhe të përsosur për rehatinë e shtëpisë për më shumë info...

xdddlFadjjddjdjdjdj

   Forca-ing ka filluar me ndërtimin e lagjës më të re në qytetin e Preshevës.LagjJa "PASHTRIKU" është në fillimet e ndërtimit andaj për gjithë të interesuarit mundë ta shohin lagjen edhe pëmes videos të demostruar të cilen e kemi të publikuar në vebfaqen tonë sipër këtij teksti të shkruar.

LAGJJA PASHTRIKU 

Lokacioni

Vizitorët

  Forca-ing
 rr.Mare Loncar nr.4

 Preshevë
 selim.ibrahimi@gmail.com

 Tel: +381 63 800 77 30
 

Na ndiqni

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© www.forcaprojekt.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now