Rreth nesh

Firma “ FORCA-ing” është njëra ndër firmat projektuese - ndërtimore që gjindet në rrethinën e Preshevës dhe që merret me projektimin dhe ndërtimin e çdo lloji të objektit, siç janë: shtëpitë individuale, objekte afariste dhe banesore, enterier dhe exterier ( rregullimi i oborreve dhe pishinave). Është e themeluar zyrtarisht nga viti 2002 dhe vepron me sukses deri tani. Posedon Staf profesional të përbërë nga inxhinjer të diplomuar të arkitektures, ndërtimtarisë, elektro-inxhinjer, inxhenjer të makinerisë dhe mjeshtër të profesioneve të ndryshme me pervojë shumvjeçare. Deri tani janë projektuar me qindra objekte individuale të kategorive të ndryshme dhe gjithashtu janë ndërtuar me dhjetra objekte banimi (shtëpi) dhe objekte shoqërore ( shkolla). 

Si objekte me me rendesi qe jane ndertuar te kategoris shoqerore jane: 

Shkolla fillore "15 Nëntori" në fshatin Zhunicë me 1700 m2 
Mbindërtimi i Gjygjit komunal të Preshevës për nevoja të prokurorisë publike në Preshevë. 
Fasadimi nga jashtë i ndërtesës së gjykatës komunale të Preshevës 
Sanimi i hapsirave të mbrendshme të gjygjit komunal në Preshevë 
Rikonstruimi i nxemjes qëndrore të gjygjit komunal dhe të prokurorisë publike të Preshevës. 
Adaptimi i hapsirave në objektin e stacionit të ujësjellsit të firmës komunale "Moravica" në fshatin Zhunicë-Preshevë. 
Projektimi Dhe ndertimi i Lagjes Llapinca e re
Dhe shumë shtëpi banimi. 

Selim Ibrahimi
Ing.dipl.Ndertimtarisë
Drejtor Gjeneral i firmës
forca-ing
 
Kontakti:
+381/63 800 77 30
Shpend Berisha
Ing.informatikës
 
Kontakti::
+381/628867013
Arben Isahu
Ing.dipl.Arkitekturës
Bashkpuntorë
 
Kontakti::
+381/63 858 76 41
Diellza Ibrahimi
Ing.dipl.Arkitekturës
 
Pashtrik Ibrahimi
Ing.ndërtimtarisë
 
Kontakti::
+381/62 192 68 40

Lokacioni 

Forca-ing
 

Mare loncar nr.4

Preshevë-Sërbi
selim.ibrahimi@gmail.com

Tel: +381 63 800 77 30
 

LAGJJA PASHTRIKU 

Lokacioni

Vizitorët

  Forca-ing
 rr.Mare Loncar nr.4

 Preshevë
 selim.ibrahimi@gmail.com

 Tel: +381 63 800 77 30
 

Na ndiqni

  • Facebook Social Icon
  • Google+ Social Icon
  • YouTube Social  Icon

© www.forcaprojekt.com - Të gjitha të drejtat e rezervuara

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now